Kohtla-Järve gümnaasiumi töörühm veel otsuseid ei teinud

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval esimest korda kogunenud töörühma on kaasatud ministeeriumi, lastevanemate, kohaliku omavalitsuse, üldharidus- ja kõrgkoolide esindajad ning valdkonna eksperdid.
Neljapäeval esimest korda kogunenud töörühma on kaasatud ministeeriumi, lastevanemate, kohaliku omavalitsuse, üldharidus- ja kõrgkoolide esindajad ning valdkonna eksperdid. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve gümnaasiumi töörühma esimesel istungil ei sündinud otsust, mis suunaks valitsust loodava kooli õppekeele puhul. "Mingite protsentide arutamine polnud meie eesmärk, aga kõik olid üksmeelselt nõus, et ta tuleb kokkuvõttes eestikeelne ja -meelne kool," ütles töörühma juht Mart Laidmets.

Kohtla-Järve gümnaasiumi loomist nõustav töörühm sündis valitsuse 21. veebruari kabinetinõupidamise otsusena. See peaks aitama valitsusel langetada otsused sisuliste küsimuste, sealhulgas õppekeele puhul, mis on palju kirgi kütnud.

Meeldivas õhkkonnas 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles