HITO/BC Karjamaal on kolmapäeva õhtul ellujäämismäng

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HITO/BC Karjamaa viib finaalturniirile vaid võit kolmapäeva õhtul toimuvas mängus.
HITO/BC Karjamaa viib finaalturniirile vaid võit kolmapäeva õhtul toimuvas mängus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru tänavuse hooaja senine parim korvpallimeeskond HITO/BC Karjamaa peab kolmapäeva õhtul kell 20 Jõhvi spordihallis Eesti teise liiga finaalturniirile jõudmiseks otsustava mängu.

Kui HITO/BC Karjamaa võitis alagrupiturniiril 14 mängust 13 ja alistas esimeses veerandfinaalmängus KK Viimsi/Kesklinna KK 15 punktiga, näis, et jõudmine teise liiga nelja tugevama meeskonna finaalturniirile, on vaid vormistamise küsimus. Ent läinud laupäeval tuli külma dušina Viimsis hoopis 23punktiline kaotus. See tähendab, et finaalturniirile selle paari finaalturniirile pääseja selgub kolmapäeva õhtul Jõhvis toimuvas mängus. 

HITO/BC Karjamaa mängiv treener Margo Tali sõnas enne tänast mängu, et finaalturniirile pääsemine on olnud meeskonna eesmärk ja otsustavas kohtumises taganemisteed pole. "Tähitis on jääda peale lauavõitluses ja vältida  pallikaotusi, millega jäime hätta eelmises mängus," sõnas Tali lisades, et võõrsil peetud kohtumist alustas meeskond uimaselt ja enne, kui mängu sisse saadi, oli kaotusseis juba 20punktiline. 

Ida-Viru meeskond saab tänaseks mänguks kokku kõik oma parimad jõud. Tali sõnul tulevad kohale ka eelmisest kohtumisest kõrvale jäänud Edvard Trumm ja Jarko Kool. 

Vastaste kohta ütles Tali, et tegu on tublide ja hästi treenitud noorte poistega, kes arenevad pidevalt ja kelle vastu pole sugugi lihtne mängida. "Nende head taset näitab seegi, et neli-viis poissi mängivad ka esiliigavõistkonnas ja saavad seal peaaegu igas kohtumises 10-15 minutit mänguaega," sõnas Tali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles