Ida-Viru noored vutimehed aitasid Eestil võita Šveitsi

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U19 koondise väravavaht Rene Merilo on Kohtla-Järve klubi JK Järve kasvandik, kes praegu kuulub Paide linnameeskonda.
Eesti U19 koondise väravavaht Rene Merilo on Kohtla-Järve klubi JK Järve kasvandik, kes praegu kuulub Paide linnameeskonda. Foto: Erakogu

Eesti U19 koondis, mille koosseisus oli ka mitmeid Ida-Viru jalgpallureid, alistas teisipäeval võõrsil Šveitsi eakaaslaste koondise 1:0. 

Eesti koondise võiduvärava lõi kohtumise 86. minutil aasta tagasi  Narva Transist Itaalia kõrgliigaklubi SPAL noortevõistkonda siirdunud 17aastane Georgi Tunjov

Eesti koondise värava hoidis puutumatuna Kohtla-Järvel JK Järve kasvandik Rene Merilo, kes on nüüdseks liitunud Eesti meistriliigas mängiva Paide linnameeskonnaga.

Koondise varumeeste pingil olid veel Narva Transi mängija Arseni Kovaltšuk ja JK Järvest selleks hooajaks Tallinna Levadiasse laenule antud Erik Kruglov. 

Eelmisel nädalal paistis Eesti U17 koondises silma JK Järve 16aastane poolkaitsja Richard Tohver, kes lõi värava Eesti koondise 2:1 võidumängus Prantsusmaa eakaaslaste üle.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles