Politsei otsib kuritegudes kahtlustatavat noormeest

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18aastast Daniili kahtlustatakse varavastaste kuritegude toimepanemises.
18aastast Daniili kahtlustatakse varavastaste kuritegude toimepanemises. Foto: PPA

Narva politseijaoskond otsib 18aastast Daniili, keda on alust kahtlustada mitme varavastase kuriteo toimepanemises.

2. märtsil purustati Narvas Kreenholmi tänaval asuvas pandimajas klaas ja üritati kuldehteid varastada, kuid see ei õnnestunud. Samuti sisenes noormees Narvas Tallinna maanteel asuvasse kauplusesse, lõi korduvalt vitriini, kuid klaas ei purunenud ja noormees põgenes. 2. märtsil varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast kauplusest kosmeetikatooteid summas üle 600 euro.

Politseinikud on praeguseks kindlaks teinud võimaliku toimepanija isiku.

"Praeguseks kogutud tõendid viitavad sellele, et nende kuritegudega on seotud 18aastane Daniil. Kuna politseil on alust arvata, et noormees võib toime panna uusi kuritegusid, palume kõigil, kes teda näevad, võtta viivitamatult ühendust politseiga," ütles Narva politseijaoskonna juhtivuurija Sergei Maslennikov.

Politsei palub kõigil, kel on infot noormehe võimaliku asukoha kohta, võtta politseiga ühendust telefonidel 112, 5302 5532 või 357 6007 või kirjutada e-posti aadressil sergei.maslennikov@politsei.ee. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles