Jõhvi põhikooli arhitektuurivõistlus tuli näpuvea tõttu tühistada

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähem kui seitse aastat tagasi kulutas riik Jõhvi koolimaja soojustamiseks sadu tuhandeid eurosid, aga nüüd läheb see maja lammutamisele ja asemele kerkib uus.
Vähem kui seitse aastat tagasi kulutas riik Jõhvi koolimaja soojustamiseks sadu tuhandeid eurosid, aga nüüd läheb see maja lammutamisele ja asemele kerkib uus. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus tühistas jaanuaris välja kuulutatud Jõhvi põhikooli arhitektuurivõistluse, mistõttu lükkub ilmselt edasi ka hoone valmimisaeg. 

Jaanuaris välja kuulutatud konkursi tööde esitamise tähtaeg oli 20. märts. Sel nädalal tunnistas aga vallavalitsus konkursi kehtetuks, kuna riigihanke korraldamisel edastati osalejatele "vastukäivat informatsiooni vajalike toimingute tegemise kohta riigihangete registris, mistõttu tuleks enamus tähtaegselt ideekavandid esitanud osalejad ideekonkursilt kõrvaldada".

Arhitektuurikonkursi žürii esimees Jõhvi abivallavanem Viktoria Tsventarnaja selgitas Põhjarannikule, et oma töö esitasid seitse osalejat. "Pakkumise tehnilises vormistamises tuli ühes kohas panna ka üks linnuke. Kaks osalejat panid, viis ei pannud. Meil oli valida, kas võtame hindamiseks ainult kaks osalejat või arvestame suurema valikuga," sõnas ta ja lisas, et pärast konsulteerimist põhikooli rajamist rahastava riikliku katusorganisatsiooni Innovega otsustati uue konkursi korraldamise kasuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles