HITO/BC Karjamaa sai koduseinte eelise: finaalturniir toimub Jõhvis

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolfinaalmängu võidu korral avaneb HITO/Karjamaal võimalus mängida järgmisel hooajal esiliigas.
Poolfinaalmängu võidu korral avaneb HITO/Karjamaal võimalus mängida järgmisel hooajal esiliigas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti korvpalli teise liiga finaalturniir, kuhu jõudis ka HITO/BC Karjamaa, toimub järgmise nädala reedel ja laupäeval Jõhvi spordihallis. 

HITO/BC Karjamaa läheb reedel, 12. aprillil kell 20.15 toimuvas poolfinaalis kokku Reinar Halliku meeskonna veerandfinaalis konkurentsist tõrjunud Keila korvpallikooliga, keda juhendab tuntud spordiajakirjanik Peep Pahv.

Kell 18 toimuvas esimeses poolfinaalis on vastamisi Kadrina Karud ja Rae Koss/Hansaviimistlus Tallinna külje alt. Legendaarse korvpallitreeneri Andres Sõbra poolt juhendatava meeskonnaga on liitunud Eesti koondise omaaegne võtmemängija ja viskekahur 47aastane Gert Kullamäe.

Sõbra meeskonna kõige tulisem relv on aga veebruaris Karude hulka tulnud ameeriklane Gregory Clay Foster, kes viskas kahe veerandfinaalmängu peale kokku 64 punkti. Kadrina Karud mängisid veerandfinaalis Tartu Terminal Oili mõlemas kohtumises mäekõrguselt üle.

Rae Koss/Hansaviimistlus sai veerandfinaali kahes tasavägises mängus jagu Võrumaa meeskonnast. HITO/BC Karjamaa pidi finaalturniirile jõudmiseks pidama Viimsiga kolm mängu. Otsustav närviline kohtumine sel kolmapäeval pöörati enda kasuks alles viimasel veerandil. 

Poolfinaalide võitjad selgitavad laupäeval tänavuse hooja esiliiga võitja. Juhendi järgi on mõlemal finalistil õigus tõusta järgmisel hooajal esiliigasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles