Häving ja võit krossirajal

Peeter Lilleväli
Copy
Riho Keermel tuli laupäeval pärast kolmandat ringi võidusõit pooleli jätta ja asuda uurima, kas viga on tsikli toite- või süütesüsteemis.
Riho Keermel tuli laupäeval pärast kolmandat ringi võidusõit pooleli jätta ja asuda uurima, kas viga on tsikli toite- või süütesüsteemis. Foto: Madli-Liis Kuus

Pikal pühade nädalalõpul ei olnud kestuskrossisõpradel aega mune koksida, sest toimusid Eesti ja Läti meistrivõistluste etapid. Nagu ikka tehnikaspordis, tuli ette nii võidurõõmu kui ka hävingut.

Just nii juhtus Riho Keermega, kellel jäi laupäeval Pärnumaal Potsepa karjääris sõit enduuroklassis pooleli süütepooli ülesütlemise tõttu. Õnneks oli vaiksel laupäeval Tallinnas võimalik uus pool saada ja Lätis taas stardis olla. "Keerasin auto pärast kiiret kõnet Tallinna poole ja siis juba uue süütepooliga taas lõunasse. Öösel sai remont ära tehtud ning laupäeval sain jälle starti minna," ütles Keerme.

Pärast sellist närveldamist ja tõmblemist oli adrenaliin üleval ning laupäeval Kesterciemsis jäid kõik konkurendid Riho Keermel selja taha. "Eks ta oli muidu värskem, sest Lätis andis teisel päeval eelmise päeva võistlusväsimus lihastes tunda," arvasid klubikaaslased.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles