Narva-Jõesuu linnas põleb taas metsa- ja maastikuala

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Matti Kämärä
Foto: Matti Kämärä

Eile kell 16.35 teatati Häirekeskusele, et Narva metskonnas on uuesti puhkenud tulekahju. Luure käigus leidsid päästjad kaks üksteisest eraldi asetsevat tulekollet, mis ei puutu üldse varem põlenud alaga kokku.

Hetkel põleb maastikuala ca viie hektari ulatuses. Päästjad on kustutusvee saamiseks vedanud magistraal-voolikuliini üle Narva ja Narva-Jõesuu vahelise tee. Voolikuliini ületamiseks on paigaldatud spetsiaalne voolikusild. Kustutustöid katkestab tihti magistraalliini purunemine, mille põhjustab surveveega täidetud voolikust autoga üle sõitmine.

Palume elanikel suhtuda mõistvalt ja valida sihtkohta jõudmiseks teine tee või ületada voolik spetsiaalset voolikusilda ületades.

Sündmuskohale on saadetud päästetehnika Narva-Jõesuust, Narvast, Sillamäelt, Iisakust, Kiviõlist ja Rakverest. Kaasatud on ka politseipatrull liiklemise reguleerimiseks voolikuliini ületamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles