Toila vallavolikogu avaldas volikogu esimehele umbusaldust

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Lehismets.
Kalle Lehismets. Foto: Peeter Lilleväli

Toila vallavolikogu avaldas täna õhtul umbusaldust senisele esimehele Kalle Lehismetsale. Umbusaldust toetas seitse volikogu liiget kolmeteistkümnest.

Väikese omavalitsuse volikogu kogus kuulsust pärast seda, kui riigikogu liige Marko Pomerants helistas volikogu liikmele Roland Peetsile ja soovitas mitte toetada umbusaldust. Pomerants viitas võimalusele, et muidu võib Toila vald jääda ilma sadama ehituseks mõeldud toetusest, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Uus esimees valitakse tõenäoliselt nädala pärast peetaval erakorralisel istungil. Volikogu liikmete arvates ei mõjutanud Pomerantsi kõne volikogu tänast otsust.

"Ma arvan, et see ei oleks ära jäänud. Kui eelmisel istungil tehti ettepanek umbusaldust avaldada, siis oli neil seitse häält koos. Siiralt loodan, et inimesed tulid volikokku mitte oma, vaid valla asja ajama. Ju nad siis loodavad, et niimoodi saab paremini valla asja ajada," rääkis voikogu aseesimees Külli Guljavin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles