Repinski paneb "kitsepiimalavkad" taas käima

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Enne ägedaloomulise poliitilise karjääri algust pühendus Martin Repinski täielikult Konju kitsefarmi arendamisele. Nüüd plaanib ta üha rohkem vanade liistude juurde tagasi pöörduda.
Enne ägedaloomulise poliitilise karjääri algust pühendus Martin Repinski täielikult Konju kitsefarmi arendamisele. Nüüd plaanib ta üha rohkem vanade liistude juurde tagasi pöörduda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kevadel riigikogusse valitud Martin Repinski püüab ellu äratada oma kitsepiimaäri, mis tal Jõhvi vallavanemaks olemise ajal poolunne suikus. 

Konju mõisa talu kirjadega kitsepiimabussid on pärast pausi taas liikvel. Esialgu Narvas, aga Repinski sõnul peagi ka Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Viimastel kuudel, mil Repinski sai tulema Jõhvi vallavanema ametist ja võttis sisse koha riigikogus, on ta tegelnud kitsepiimatoodete arendamisega. "Just saavad valmis uued pakendid. Kõige lihtsam on müüa toorpiima, aga inimesed ei tule bussi juurde ainult piima pärast. Valikus peavad olema ka juustud, keefirid ja jogurtid," sõnas ta. 

Kitsefarm oli "konserveeritud" 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles