Jõhvi abivallavanemast tahetakse lahti saada

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Viktoria Tsventarnaja personaalne küsimus oli see, mis möödunud aastal Ossipenko ja Neglasoni koalitsiooni lõhki ajas ning Martin Repinski vallavanemaks tõi. Nüüd on koalitsioonis endas tekkinud Tsventarnaja isiku suhtes vastuseisu.
Viktoria Tsventarnaja personaalne küsimus oli see, mis möödunud aastal Ossipenko ja Neglasoni koalitsiooni lõhki ajas ning Martin Repinski vallavanemaks tõi. Nüüd on koalitsioonis endas tekkinud Tsventarnaja isiku suhtes vastuseisu. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Mitmed allikad on Põhjarannikule kinnitanud, et Jõhvi abivallavanemast Viktoria Tsventarnajast tahab praegune volikogu koalitsioon vabaneda.

Tsventarnaja oli pikka aega praegu koalitsioonis asju tegelikult otsustava ettevõtja Nikolai Ossipenko soosik ning on muu hulgas töötanud ka tema ettevõtetes. Juba mõnda aega on aga olnud asjassepuutuvatele inimestele teada, et Tsventarnaja ja Ossipenko suhted pole olnud viimasel ajal kõige paremad. Ehkki just Tsventarnaja persoon oli see, mis aasta tagasi eelmise koalitsiooni, kuhu kuulusid Ossipenko Jõhvi − Meie Kodu ja Niina Neglasoni Jõhvi Eest, lõhki ajas. Viimased olid Tsventarnaja vallavalitsusse toomise vastu, Ossipenko aga ei taganenud ning tegi seepeale uue koalitsiooni Martin Repinski juhitud Keskerakonna fraktsiooniga ja Tsventarnajast sai abivallavanem majanduse alal.

Põhjarannikule teadaolevalt avaldati Tsventarnajale kolmapäeval toimunud koalitsiooni koosolekul survet ametist lahkumiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles