Iisaku noor meeskond murdus hooaja avamängus viimase kuue minutiga

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Mulluse hooaja Reina Halliku korvpallimeeskond on jagunenud kaheks. Noored jätkavad teises liigas Jaanus Liivaku juhendamisel Iisaku gümnaasium/RHKK meeskonnas, kogenumad moodustasid oma klubi Alutaguse KK.
Mulluse hooaja Reina Halliku korvpallimeeskond on jagunenud kaheks. Noored jätkavad teises liigas Jaanus Liivaku juhendamisel Iisaku gümnaasium/RHKK meeskonnas, kogenumad moodustasid oma klubi Alutaguse KK. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolmapäeva õhtul Eesti teise liigas hooaega alustanud Iisaku gümnaasium/Reinar Halliku korvpalli jäi avamängus võõrsil 71:91 alla Tartu Ülikooli korvpallikoolile. 

Iisaku noorte jaoks läks mäng käest viimase kuue minutiga. Viimane veerand algas 59:57 Tartu kasuks. Kui mängida oli veel alla kuue minutiga oli seis ikka veel tasavägine  - 66:70, aga seejärel tuli 0:10 mõõn ja Tartu tõmbas otsustava vahe sisse. 

Iisaku parimana viskas Arend Küttim 13 punkti. 

Sel aastal mängivad Halliku meeskonnas teises liigas vaid 16-18aastased Iisaku gümnaasiumi korvpalliakadeemias õppivad noormehed. Mullu meeskonda kuulunud kogenumad mängijaid moodustasid oma klubi Alutaguse KK.

Reinar Halliku sõnul saavad noored tänu sellele rohkem mänguvõimalusi, kuid seejuures tuleb esialgu valmis olla ka suuremates kaotusteks. Meeskonna treener on nagu mullugi Jaanus Liivak. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles