HITO/Karjamaa esimene tuleproov esiliigas kõrvetas korralikult

Põhjarannik
Copy
Veiko Simm ja Edvard Trumm viskasid kahe peale kokku 31 punkti, kuid see ei päästnud HITO/Karjamaad esimeses esiliiga kohtumises suurest kaotusest.
Veiko Simm ja Edvard Trumm viskasid kahe peale kokku 31 punkti, kuid see ei päästnud HITO/Karjamaad esimeses esiliiga kohtumises suurest kaotusest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Alanud hooajaks Eesti korvpalli esiliigasse tõusnud HITO/BC Karjamaa sai hooaja avamängus tugevamas seltskonnas karmid tuleristsed, jäädes võõrsil Viimsi/Notole alla 66:100.

Ida-Virumaa parimal korvpallimeeskonnal läks mäng käest juba varakult. Esimese veerandi järel oli vastane pääsenud ette 18 punktiga ja vaheajaks oli kaotusseis juba 27:58. Mullu esiliiga põhiturniiril viiendaks tulnud Viimsi/Noto hoidis turvalist eduseisu teisel poolajal suuremate raskusteta. 

Ühiseid trenne vähe teha saanud HITO/Karjamaa suure kaotuse peamisi põhjusi oli suur pallikaotuste arv, mida kogunes mängu lõpuks 27 vastaste 14 vastu.

Ka üks Ida-Viru meeskonna põhirelvasid − kaugvisked − ei toiminud. 18st üritusest jõudis sihile vaid kolm.

HITO/Karjamaale tõi Veiko Simm 18 punkti, Andrus Lehismets ja Edvard Trumm lisasid kumbki 13 punkti. Simmile läks lisaks kirja 11 ja Trummile 10 lauapalli. Simmil oli ka ülekaalukalt oma meeskonna parim kasuteguri näitaja − 35.

Järgmisel reedel kell 20 peab HITO/Karjamaa Jõhvi spordihallis hooaja esimese kodumängu, kus vastaseks tuleb Tartu Ülikool/Kuremaa SK, kes jäi avakohtumises 68:82 alla Tallinna Kalev/TSK-le.

Teises liigas oli taas võidukas tänavu suvel moodustatud Alutaguse korvpalliklubi, kes suutis teist kohtumist järjest pöörata tasavägise mängu enda kasuks viimasel veerandil. Seekord alistati Kolga-Jaani põhikooli võimlas 86:81 BC Eesti Maavara/Baltic Agro. Taas oli Alutaguse poolel mängu kangelane 18aastane Oliver Villers, kes viskas 26 punkti ja andis ka viis resultatiivset söötu. Markus Laanemets viskas 21 punkti ja võttis 12 lauapalli. 

Samuti teises liigas mängiv Iisaku gümnaasiumi ja Reinar Halliku korvpallikooli ühisvõistkond sai võõrsil kõva koslepi KK Viimsi eakaaslastelt 40:103. Poolajaga õnnestus Iisaku koolipoistel visati vaid 16 punkti. Tihedalt peale käinud vastaste surve all läks Iisaku võistkonnale mängu jooksul kirja koguni 37 pallikaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles