Järve duubel sai Lasnamäel 0:8 sauna Saksamaa fännide kaasaelamise saatel

Põhjarannik
Copy
Kohtla-Järve JK Järve duubelmeeskond sai Eesti teises liigas hooaja suurima kaottuse jäädes 0:8 alla Lasnamäe Ajaxiile.
Kohtla-Järve JK Järve duubelmeeskond sai Eesti teises liigas hooaja suurima kaottuse jäädes 0:8 alla Lasnamäe Ajaxiile. Foto: JK Järve

Eesti teises liigas mängival Kohtla-Järve JK teisel võistkonnale jääb tänane kohtumine Lasnamäe Ajaxiga hästi meelde nii  hooaja suurima kaotusega 0:8 kui ka sellega, et mängule elasid kaasa Saksamaa fännid, kellest üks järgmises kohtumises ka alasti platsile jooksis.

JK Järve andis sellisele tulemusel oma Facebooki lehel ühesõnalise hinnangu: "fiasko". Teise liiga Põhja/Ida piirkonnas 14 meeskonna seas kümnedal kohal olev JK Järve duubel, kes jõudis Eesti karikasarjas sel sügisel kaheksa parema hulka,  sai  hooaja suurima koslepi tabelis temast kaks kohta tagapool olevalt meeskonnalt.

Jalgpalliportaal Soccernet kirjutas, et laupäeval kell 13 Tallinnas alanud Eesti teise liiga  kohtumist tuli  teiseks poolajaks  vaatama ka mitmekümne pealine sakslaste fännirühm, kes oli aegsasti Tallinna saabunud seoses pühapäeval Lilleküla staadionil toimuva Eesti - Saksamaa valikmänguga.

Sakslased elasid kaasa kohtumist   võõrustanud Lasnamäe meeskonnale. Soccerneti teatel olnud Saksamaa fännid sel ajal viisakad ja nii mõnigi väravalööja jooksis skoorimise järel otsajoone taga stendi juurest läbi ja lõi meestega käed kokku. 

Kell 17 alanud teise liiga kohtumiseks FCI Tallinna ja Tallinna Ararati oli Saksamaa fänne staadionile kogunenud veelgi rohkem ja ka alkoholi tarbimise mõju hakkas selgemalt avalduma. Kohtumise 74. minutil jooksis üks fännidest alasti staadionil ja viskas end seal kõhuli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles