HITO/Karjamaa tähistas oma klubi eestvedaja ministrikandidaadiks saamist hooaja esimese võiduga

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
HITO/Karjamaal õnnestus kaheksandal katsel avada esiliigas võiduarve.
HITO/Karjamaal õnnestus kaheksandal katsel avada esiliigas võiduarve. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa korvpallimeeskond tähistas reede õhtul oma klubi ühe eestvedaja, Arvo Alleri, tõusmist maaeluministri kandidaadiks, hooaja esimese võiduga esiliigas varasema seitsme kaotuse kõrval. 

HITO/Karjamaa alustas kohtumist Tartu Kalev/Estikoga vastast põrmustava spurdiga pääsedes 7. minutil juhtima 16:2 ning hoidis mängukäiku lõpuvileni oma kontrolli alla. 

Poolajaks oli Ida-Viru meeskonna edu 48:21. Hooaja esimene võit esiliigas läks tablisse skooriga 80:62.

Võitjatele tõi Veiko Simm 21 punkti ja võttis 11 lauapalli. Edvard Trummi arvele kogunes 12 punkti ja 14 lauapalli. 14 punkti viskas Erik Raud ja 13 punkti Urmet Roosimägi, kes andis ka kuus korvisöötu. 

Arvo Aller on olnud palju aastaid BC Karjamaa üks eestvedajaid ja astus alles sel sügisel tagasi klubi juhatuses.  Võidumängus tegi kaasa ka Arvo Alleri 205 cm pikkune poeg Martin Aller, kes tõi oma meeskonnale kaks punkti ja võttis kaks lauapalli. 

Seoseid selle mängu ja maaeluministri portfelli vahel leiab veelgi, sest vastaste poolel oli 22 punktiga resultatiivseim Marten Järvik, kel sama perekonnanimi, mis sel nädalal ametist tagandatud maaeluministril Mart Järvikul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles