Kehvas seisukorras Kaevuri tänavat niipea remontima ei hakata

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kaevuri tänav on kohutavas seisukorras, ent linnaelanike kaebustest hoolimata seal kapitaalremonti lähiaastatel oodata ei ole.
Kaevuri tänav on kohutavas seisukorras, ent linnaelanike kaebustest hoolimata seal kapitaalremonti lähiaastatel oodata ei ole. Foto: Erakogu

Hoolimata sellest, et kohtlajärvelased endiselt Kaevuri tänava halva seisukorra üle kaebavad, plaanivad linnavõimud seal lähitulevikus vaid auguremonti teha.

Kaevuri tänaval tegutseb mitu firmat, seda teed kasutab suur hulk sõidukeid ja jalakäijaid, kuid tee ise on kehvas seisukorras, auguline ja lohkudes. Kõnniteede puudumise tõttu on jalakäijad sunnitud kõndima sõidutee serval. Veronika Baranova on üks neist, kel on sageli tulnud olla ohtlike olukordade tunnistajaks: masinad sõidavad teeaukude tõttu pidevalt teeservale, ohustades nõnda jalakäijaid, eriti pimedal ajal.

Ettevõtjad pöördusid juba kevadel linnavalitsusse palvega Kaevuri tänav korda teha. Hiljuti aga andis firma Novotrade Invest juht Dmitri Hainatski teada, et kuna uuest aastast avatakse ettevõtte territooriumile Kaevuri tänavalt uus sissesõidutee ning sõidukite arv kasvab tunduvalt, võib olukord veelgi süveneda. Tema sõnul investeeris ettevõte ühes VKGga suure summa raudteeülesõidukohtade korrastamisse, kuid nende arvates ei kannata nimetatud tee seisukord mingit kriitikat ja nad paluvad tungivalt see korda teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles