Titanicut ei hakata renoveerima enne suve

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Rahvasuus Titanicuna tuntud Jõhvi kaubanduskeskus vajab juba ammu muutusi ning omanikud neid endiselt ka lubavad.
Rahvasuus Titanicuna tuntud Jõhvi kaubanduskeskus vajab juba ammu muutusi ning omanikud neid endiselt ka lubavad. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Rahvasuus Titanicuks kutsutava Jõhvi kaubanduskeskuse omanikud on ühes äripartneritega endiselt valmis investeerima vana kaubanduskeskuse renoveerimisse ligi miljon eurot, ent tööde algus nihkub edasi.

OÜ Nord Kaubakeskus juhatuse esimees Gleb Kohv ütles, et nagu planeeritud oligi, viisid projekteerijad Narva mnt 4c paikneva kaubanduskeskuse renoveerimisprojekti sügisel lõpule, ent tööde kallale ei õnnestu sel objektil asuda tõenäoliselt enne suve.

"Tahtsime alustada veebruaris, kuid ei saa: otsusega viivitab meie äripartner Maxima Eesti, kes alles lõpetas kahe uue kaupluse ehituse. Peale selle ei jõutud projekti vallaga kooskõlastada ning see on esialgu kinnitamata. Täpselt võin öelda vaid seda, et meie plaanid ei ole muutunud. Kahtlemata vajab juba ligi kaks aastakümmet tegutsev keskus muutusi, seda enam, et konkurents turul kasvab ning meiegi peame edasi liikuma. Kuna mitmesuguste kooskõlastuste jaoks ja tööde tegija leidmiseks kulub aega, nihkub kavandatu elluviimine edasi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles