Kohtla-Järve noor ründaja liitus Narva Transiga

Põhjarannik
Copy
Raivo Saar hakkab Narva Transis mängima numbri 9 all.
Raivo Saar hakkab Narva Transis mängima numbri 9 all. Foto: Narva Trans

Mullu esiliigas JK Järve eest silma paistnud Kohtla-Järve 19aastane ründaja Raivo Saar sõlmis kolme aasta pikkuse lepingu Narva Transiga. 

Transi president Nikolai Burdakov märkis, et mullu esiliigas 17 väravat löönud Raivo Saare edasise arengu eest hakkavad nad koos kasvatajaklubi JK Järvega hoolt kandma. Järve president Andrei Škaleta rääkis hiljuti Põhjarannikule, et peab oma meeskonna parima ründaja edasiliikumist kõrgemale tasemele vajalikuks. "Muidugi oleks meil teda ka esiliiga meeskonnas vaja. Kuid tema arengu seisukohast on tähtis pääseda meistriliiga meeskonda," sõnas ta, lisades samas, et seda eelkõige juhul, kui ta suudab end seal põhikoosseisu murda. "Transi noortevõistkonnas Eesti teises liigas mängimine ei annaks talle midagi."  

Narva Transi eest lõi Raivo Saar esimese värava juba esimeses kontrollmängus. Transi peatreener Cenk Özcan tõdes, et Raivo Saare liitumine muudab meeskonda tugevamaks. "Saar on noor andekas mängija. Olen kindel, et peagi pääseb ta ka Eesti rahvuskoondisesse. Ta on väga vastutulelik ja tark mängumees, kes suudab tegutseda erisugustel positsioonidel ning muutub iga aastaga paremaks," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles