Ahtme saab üle kuue kilomeetri uusi kõnniteid ja keskväljaku

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kui linnal õnnestub toetust saades suunata need poolteist miljonit eurot Ahtme mikrorajooni südame rekonstrueerimisse, siis võib uuenenud keskväljakust saada selle linnaosa tõmbekeskus.
Kui linnal õnnestub toetust saades suunata need poolteist miljonit eurot Ahtme mikrorajooni südame rekonstrueerimisse, siis võib uuenenud keskväljakust saada selle linnaosa tõmbekeskus. Foto: Eskiis/kohtla-jarve.ee

Kohtla-Järve Ahtme linnaosas alustatakse sel suvel uute kõnniteede ehitamist ja sügisel ka keskväljaku rajamist, mis lähevad kokku maksma üle 2,5 miljoni euro. 

Kohtla-Järve linnapea Ljudmila Jantšenko sõnul kavatseb linnavalitsus läbi viia Ahtme linnaosa südame mastaapse rekonstrueerimise. Ent kuna projekt on kallis, siis kavatseti tänavu ellu viia vaid selle esimene etapp, mis näeb ette kergliiklusteede rajamist. Hange on juba toimunud ning lähiajal algavad seal veidi üle miljoni euro maksvad ehitustööd.

VITALI BORODIN

See on väga suur töö, kuna 40 aastat pole faktiliselt midagi tehtud ning olukord on selline, et praegu ei pääse paiguti lapsevankriga läbigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles