Koolidirektor süüdistab Jõhvi võime poliitilises mõjutamises

Erik Gamzejev
Copy
2017. aasta suvel olid Teet Enok ja Irina Šulgina ühes leeris ning valmistusid ühises valimisliidus kohalikeks valimisteks. Nüüd süüdistab Šulgina Enokit poliitilises mõjutamises ja ähvardamises, Enoki hinnangul on tegu kummalise reaktsiooniga saadiku arupärimisele.
2017. aasta suvel olid Teet Enok ja Irina Šulgina ühes leeris ning valmistusid ühises valimisliidus kohalikeks valimisteks. Nüüd süüdistab Šulgina Enokit poliitilises mõjutamises ja ähvardamises, Enoki hinnangul on tegu kummalise reaktsiooniga saadiku arupärimisele. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vene põhikooli direktor Irina Šulgina peab poliitiliseks tagakiusamiseks arupärimist, miks ta on võtnud kooli tööle nii oma ema kui ka poja. 

Juuni lõpus, kui Jõhvi volikogus oli just toimunud võimupööre, tegi volikogu liige Teet Enok vallavanem Max Kaurile arupärimise, mis oli seotud Jõhvi vene põhikoolis töötavate direktor Irina Šulgina lähisugulastega. Enok soovis muu hulgas teada, mis alustel on need inimesed tööle võetud ja mida on vallavalitsus ette võtnud, et välistada koolis korruptsiooniohtlikku olukorda, kus direktori vahetus alluvuses töötavad tema lähisugulased. 

Tööl nii ema kui ka poeg 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles