Maanteeamet sulges töötajate koroonasse nakatumise tõttu Virumaa teenindusbürood

Erik Gamzejev
Copy
Maanteeameti teenindusbüroo Jõhvis.
Maanteeameti teenindusbüroo Jõhvis. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Maanteeamet pani teisipäeval ajutiselt kinni oma teenindusbürood Jõhvis, Narvas ja Rakveres ning tühistas kaheks nädalaks kõik sõidu- ja liiklusteooriaeksamid, kuna kolmel töötajal on tuvastatud koroonaviirus.

Jõhvi büroo juhataja Egon Lilleorg ütles, et esmalt sai koroonaviiruse positiivse testitulemuse üks Jõhvi eksamineerija, seejärel ka teine Rakverest ja teisipäeva  lõuna ajal tuli ka üks Narva büroo töötaja. Tänase päeva jooksul on käinud testimas ka nende töökaaslased, kes võisid haigestunud kolleegidega kokku puutuda. "Ootame ära nende testide tulemused, siis vaatame, mis saab edasi. Võtame praegu päeva korraga," sõnas ta. 

Lilleoru sõnul võetakse  nende inimestega, kellel olid lähiajal planeeritud eksamid ühendust ja neile pakutakse uut eksamiaega esimesel võimalusel.  "Siia on tulemas ka abiväge kaugemalt. Teeme kõik, mis võimalik, et meie kliendid selles olukorras võimalikult vähe kannataksid," ütles ta.

Maanteeamet teatas, et ara jäänud eksamite asemel pakutakse olukorra normaliseerumisel võimalikult kiiresti riigilõivuvabalt uus eksamiaeg ja juhikandidaatidele saadetakse  vastav informatsioon. Kui selle aja jooksul teooriaeksam aegub, siis uut eksamit tegema ei pea ja eksamikeskus registreerib inimese eksamitele.

Büroosse tellitud dokumendid saadatakse postiga koju ja registreerimismärgid pakuautomaati.

Maanteeameti ülejäänud bürood mujal Eestis töötavad tavapäraselt. Registreerimiseelset kontrolli tehakse broneeringute alusel. Amet palum haiguskahtluse või haiguse korral büroosid mitte külastada. "Vähimagi kahtluse korral, st kui tunnete ennast haiglaselt, olete viibinud riskipiirkonnas või on olnud nakatunutega kokkupuute kahtlus, palume planeeritud külastuse kindlasti edasi lükata," edastas maanteeamet. 

Ida-Virumaal on viimase 14 päeva jooksul koroonaviirus tuvastatud 57 inimesel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles