Motonädalavahetus oli pronksine

Peeter Lilleväli
Copy
Puhja turbatööstuse hoovis tuli Riho Keermel lisaks tavapärasele jälgida, et ka kõrguse poolest igalt poolt läbi mahuks.
Puhja turbatööstuse hoovis tuli Riho Keermel lisaks tavapärasele jälgida, et ka kõrguse poolest igalt poolt läbi mahuks. Foto: Helen Urbanik

Möödunud nädalavahetusel toimunud motospordivõistlustel oli idavirulastest motosportlastel asja eelkõige poodiumi madalamale astmele. Erandina Rauno Voldek, kes saavutas Saku kestuskrossis teise koha klassis hobi-B, ja Krissu Konoplitski, kes võidutses Rakveres naiste arvestuses. 

Viienda etapiga tõmmati joon alla Eesti enduuromeistrivõistlustele. Võrtsjärve ümbruses raiesmikel, turbaväljadel ja lagunenud tööstuskeskuses toimunud etapil, kus sõideti kolm 45kilomeetrist ringi, sai neljanda koha Riho Keerme, kaotades kolmanda koha omanikule vaid 0,3 sekundiga. "Rada oli väga pehme. Turbaväljadel pidi sõitma, gaas põhjas, et mitte sisse vajuda. Raiesmikel kändude vahel toimus tõeline vigursõit ning tööstuskompleksis pidi jälgima, et õhus olevad metallkonstruktsioonid sind sadulast välja ei paiskaks," kirjeldas Riho Keerme oma sõitu. Hooaja kokkuvõttes tuli siiski kolmas koht klassis E2.  

50+ veteranide klassis saavutas Võrtsjärve enduurovõistlusel kuuenda koha Valdek Haugas Kiviõli moto- ja ekstreemspordi klubist. Kuid sellest piisas, et hooaja kokkuvõttes tõusta oma klassis kolmandaks. 

Samal ajal Rakveres toimunud hobikrossisarja osavõistlusel saavutas Krissu Konoplitski naiste arvestuses esimese koha. MX Pro klassis tuli Tanel Rauk kolmandaks. Hobiklassis saavutas Rauno Voldek viienda koha ning sama koha teenis välja Fred-Georg Pääro noorteklassis MX15. 

Pühapäeval Saku kestuskrossirajal sai Rauno Voldek hobiklassis hõbeda ja Riho Keerme enduuro A-klassis pronksi. Sama koha teenis välja Riho Unt klassis hobi-C ja Erki Rannamees klassis hobi-D. Meeskonnavõistlustel saavutasid Joel Kelder ja Argo Keerme samuti kolmanda koha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles