Ida-Viru keskerakondlased taunivad Repinski korraldatud umbusaldusaktsiooni (1)

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Martin Repinski (seisab) ei ole praegu küll volikogu liige, ent ta plaanib novembris volikokku naasta ja asuda selle esimehe kohale. Möödunud neljapäeval toimunud volikogu istungil jälgis ta, kuidas uueks vallavanemaks valiti Valgast pärit ettevõtja Jüri Konrad (vasakul) ning abivallavanemaks Evelyn Danilov. Teist abivallavanemat Toomas Naela istungil polnud.
Martin Repinski (seisab) ei ole praegu küll volikogu liige, ent ta plaanib novembris volikokku naasta ja asuda selle esimehe kohale. Möödunud neljapäeval toimunud volikogu istungil jälgis ta, kuidas uueks vallavanemaks valiti Valgast pärit ettevõtja Jüri Konrad (vasakul) ning abivallavanemaks Evelyn Danilov. Teist abivallavanemat Toomas Naela istungil polnud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Keskerakonna Ida-Viru piirkonna juhatus arutas eelmisel reedel erakonna Jõhvi osakonna juhi Martin Repinski tegevust Jõhvi võimupöörde korraldamisel ning võttis tema suhtes tauniva hoiaku.

"Meie poolt sai see tegevus tauniva hinnangu. Küsisime temalt selgitusi ja võtsime seisukoha, et oma erakonnakaaslaste umbusaldamine sellisel viisil pole õige," sõnas erakonna Ida-Viru piirkonna aseesimees Eevi Paasmäe, kommenteerides volikogus toimunud umbusaldamisi, mille käigus võeti maha ka keskerakondlasest vallavanem Max Kaur.

Paasmäe: Jõhvi osakond ei arutanud 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles