Narva andis Kreenholmi gümnaasiumi uue staadioni käiku kasutusloa puudumisest hoolimata

Ilja Smirnov
Copy
Narva linnapea Aleksei Jevgrafov saabus 11. septembril Kreenholmi gümnaasiumi staadioni avamisele, olemata valmis staadioni kasutusloa väljastamise korraldust allkirjastama.
Narva linnapea Aleksei Jevgrafov saabus 11. septembril Kreenholmi gümnaasiumi staadioni avamisele, olemata valmis staadioni kasutusloa väljastamise korraldust allkirjastama. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Septembris kutsusid Narva linnaametnikud nii lapsi kui ka täiskasvanuid Kreenholmi gümnaasiumi vast valminud staadioni pidulikule avamisele, ehkki siis polnud staadionil veel kasutuslubagi.

Kreenholmi gümnaasiumi rekonstrueeritud staadion võeti kasutusse 11. septembril. Sel puhul korraldati pidulik üritus, millest võtsid osa Narva koolilapsed, õpetajad ja teised kutsutud külalised. See, et staadionil puudus kasutusluba, takistuseks ei saanud.

Jaanuarist augustini kestnud uue staadioni ehitus vana asemele läks Narva linnaeelarvest maksma 1,7 miljonit eurot. Tellija oli Narva linnavalitsuse linnamajandusamet ning peatöövõtja Tartus registreeritud OÜ Jaagor Grupp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles