HITO/Karjamaa sai jagu vanameister Valmo Kriisa meeskonnast

Erik Gamzejev
Copy
HITO/Karjamaa üks põhitegijaid Veiko Simm on suutnud end vanameister Valmo Kriisast (nr 77) lahti rebida.
HITO/Karjamaa üks põhitegijaid Veiko Simm on suutnud end vanameister Valmo Kriisast (nr 77) lahti rebida. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik.

HITO/Karjamaa alistas reede õhtul Eesti korvpalli teises liigas Viljandi valla meeskonna 83:74 ja tõusis taas esikolmikusse. 

Jõhvi spordihallis toimunud mängus jäi kodumeeskond vaheajaks kahe punktiga taha 38:40. Kolmanda veerandi keskel tegi HITO/Karjamaa 20:5 spurdi, kuid viimase veerandi lõpus läks seis taas põnevaks.

Kui lõpuvileni oli jäänud alla nelja minuti, vähendas Viljandi eest mängiv 46aastane endine Eesti koondislane Valmo Kriisa kaotusseisu kahele punktile. Kuid viimaste minutitega HITO/Karjamaa seekord võitu käest ei andnud. 

HITO/Karjamaa kasuks viskas 21 punkti hiljuti meeskonnaga liitunud Sander Saare, kes on mänginud mitmetes meistriliiga klubides, kuid viimastel aastatel Austraalias elades ja töötades korvpallist pausil olnud. 

Veiko Simm ja Margo Tali viskasid 15 punkti. Simmile läks protokolli ka 14 lauapalli ja 6 korvisöötu. Tali andis 8 korvisöötu ja tegi kuus vaheltlõiget. 

HITO/Karjamaal on neli võitu ja kaks kaotust, nagu ka Reinar Halliku korvpallikooli ja Iisaku gümnaasiumi ühendvõistkonnal.

Kui epidemioloogiline olukord võimaldab, lähevad Ida-Virumaa kaks tänavust kõige kõvemat korvpallimeeskonda omavahel vastamisi 8. detsembril Iisakus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles