Jõhvi uus staadion valmib juba sügiseks

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi tulevase staadioni jalgpalliväljakul on valminud liivast ja jooksurajal killustikust alus.
Jõhvi tulevase staadioni jalgpalliväljakul on valminud liivast ja jooksurajal killustikust alus. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi spordihalli naabrusesse rajatav uus täismõõtmeline kergejõustiku- ja jalgpallistaadion peaks valmima juba järgmise aasta sügisel.

Kõrval asuvalt jalakäijate sillalt on näha, et staadion hakkab ilmet võtma. Tulevasel jalgpalliväljakul on tasandatud liivast alus, 400meetrisel jooksuringil ja kergejõustikusektorites on valminud killustikust alus. Kevadel alanud ehitusel on välja vahetatud staadioni all olnud kommunikatsioonid, paigaldatud on jalgpallimuru alla jäävad sademeveekanalisatsioon ja kastmistorustik. Rajatud on ka staadionit Puru tee läbimurdest eraldav munakividega kaetud vall. 

Ligemale 3,5 miljonit eurot maksma mineva staadioni ja hariduslinnaku promenaadi ehituse hanke võitnud ASil TREV-2 on hanke tingimuste kohaselt aega tööde lõpetamiseks kaks ja pool aastat ehk 2022. aasta sügiseni, ent suurem osa töödest saab valmis umbes aasta aega varem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles