Seekord võivad ka Jõhvi vanemad saada lasteaiatasust vabastuse

Erik Gamzejev
Copy
Jõhvi lasteaed Pillerkaar oli veebruaris koroonapuhangu tõttu kümme päeva suletud. Koroonaviiruse leviku ärahoidmiseks ei soovitata lapsi ka praegu võimaluse korral lasteaeda viia.
Jõhvi lasteaed Pillerkaar oli veebruaris koroonapuhangu tõttu kümme päeva suletud. Koroonaviiruse leviku ärahoidmiseks ei soovitata lapsi ka praegu võimaluse korral lasteaeda viia. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsus kavatseb võtta sel nädalal vastu korralduse, mis vabastaks osalustasu maksmisest need lastevanemad, kes järgivad tungivat soovitust mitte viia koroonaviiruse leviku ärahoidmiseks oma lapsi lasteaeda.

Vallavalitsuse haridusnõunik Maria Laanemäe tegi vallavalitsusele ettepaneku  vabastada Jõhvi lasteaedade lastevanemad, kelle lapsed alates 1. märtsist kuni 30. aprillini 2021 lasteaiateenust ei kasuta, osalustasu tasumisest. Samuti pakkus ta välja, et veebruarikuu osalustasust vabastatakse tagantjärele ka lasteaias Pillerkaar käivate laste vanemad, kuna see lasteaed oli sealse koroonapuhangu tõttu kümme päeva sootuks suletud. 

Laanemäe viitas vabariigi valitsuse tungivale soovitusele mitte viia lapsi ilma hädavajaduseta lasteaeda ega lastehoidu. Vallavalitsuse liikmed nõustusid ettepanekutega ning tegid Laanemäele ülesandeks esitada sellekohased korralduste eelnõud valitsusele kinnitamiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles