Pensionär vigastas teist meest

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

2. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee korteris tekitas 70aastane mees tervisekahjustuse teisele mehele. Politsei pidas 70aastase meesterahva kahtlustatavana kinni.

Mees ründas naisi

3. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Sõpruse tänava korteris ründas 37aastane mees kaht naist, tekitades kannatanutele füüsilist valu ja kehavigastusi. 

Naine vigastas meest

4. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korteris ründas 37aastane naine meest, kes sai viga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Alutagusel ja Jõhvis varastati küttepuid

1. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et Alutaguse vallas varastati suvilast küttepuid ja muud vara. Kahju on ligikaudu 600 eurot.

3. aprillil alustati uurimist Jõhvis toimunud küttepuude varguse kohta. Kahju on ligikaudu 400 eurot.  

Ettevõttest viidi värav

3. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et Kiviõlis varastati ettevõte territooriumilt metallvärav. Kahju on ligikaudu 500 eurot.  

Sillamäelased langesid kelmide ohvriks

1. aprillil teatas 40aastane naine Sillamäelt, et sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul oli tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti Smart-ID paroole, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus kannatanu pangakontolt 11 235 eurot. 

4. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selle kohta, et 34aastane mees Sillamäelt sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul oli tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti paroole, et taastada pangakonto turvalisus. Seejärel kadus mehe pangakontolt ligikaudu 1900 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles