Halliku meeskond sai esiliigas esimese võidu kätte

Erik Gamzejev
Copy
Reinar Hallik on oma korvpallikooli juhtimise kõrvalt ise üks põhitegijaid ka esiliigas mängivas oma kooli meeskonnas.
Reinar Hallik on oma korvpallikooli juhtimise kõrvalt ise üks põhitegijaid ka esiliigas mängivas oma kooli meeskonnas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sel sügisel Eesti korvpalli esiliigasse tõusnud Reinar Halliku korvpallikooli meeskond sai teisel katsel kätte esimese võidu, alistades 96:79 pealinna meeskonna SK Nord Aid/Cramo.

Reede õhtul alistas Halliku meeskond võõrsil 96:79 pealinna meeskonna nimega SK Nord Aid/Cramo.

Ameeriklane Teven Jones panustas võiduskoori 19 ning Veiko Simm ja Andrus Lehismets 18 punkti. Reinar Halliku kontole jäid 13 punkti, 10 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. Hallik oli platsil oma meeskonna suurima kasuteguriga mängija: efektiivsuskoefitsient 29.

Halliku meeskond oli võiduarve avamisele lähedal juba avavoorus, kui Andres Sõbra juhendatavate Kadrina Karude vastu õnnestus saada vaheajaks 11 punktiga ette, kuid lõpuks tuli napp kaotus − 79:82.

Kolmapäeval kell 19 võõrustab Halliku meeskond kodusaalis Iisaku gümnaasiumis seni mõlemad kohtumised kaotanud meeskonda Eesti Maaülikool/Skarcon. Vastase ridades teeb kaasa mitmel hooajal Halliku meeskonna eest mänginud Oliver Villers.

Teises liigas on HITO/Karjamaa alustanud hooaega ühe võidu ja kahe kaotusega. 68:80 kaotusele Keila korvpallikooli teisele meeskonnale tuli lisaks 69:60 võit Rapla korvpallikooli üle.

Läinud reedel jäädi 70:87 alla meeskonnale Viljandi vald/Eesti Maavara. HITO/Karjamaa juhtis küll poolaja järel seitsme punktiga, kuid teisel poolajal pööras vastane mängu veenvalt oma kasuks. Ida-Viru meeskonnas oli üleplatsimees Edvard Trumm 19 punkti ja 18 lauapalliga. Margo Tali viskas 17 punkti ja andis 10 resultatiivset söötu.

Sel reedel kell 20 võõrustab HITO/Karjamaa Jõhvi spordihallis Võrumaa meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles