Kohtla-Järve linnavalitsus kutsub kelmuse eest karistatud saadiku linnaettevõtte nõukogust tagasi

Erik Gamzejev
Copy
Kohtus kelmuses süüdi mõistetud isa ja poeg Juri Saltõkov (paremal) ja Jevgeni Saltõkov kuulusid aastaid Kohtla-Järve linnavolikogusse. Viimastel valimistel kandideeris vaid Jevgeni Saltõkov ja osutus valimisliidu Progress kandidaadina ka valituks.
Kohtus kelmuses süüdi mõistetud isa ja poeg Juri Saltõkov (paremal) ja Jevgeni Saltõkov kuulusid aastaid Kohtla-Järve linnavolikogusse. Viimastel valimistel kandideeris vaid Jevgeni Saltõkov ja osutus valimisliidu Progress kandidaadina ka valituks. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus kavatseb kelmuse ja võltsimise eest karistatud saadiku Jevgeni Saltõkovi tagasi kutsuda linnale kuuluva kommunaalettevõtte OSK Grupp nõukogust, kuhu ta nimetati eelmise aasta lõpus.

Kohtla-Järve linnapea Toomas Nael ütles, et teisipäevasel istungil kutsub linnavalitsus Saltõkovi OSK Grupi nõukogust tagasi. "On tõsi, et tal on katseaeg läbimata," ütles linnapea, viidates sellele, et 2020. aasta detsembri lõpus jõustunud otsusega karistas kohus Saltõkovi Kohtla-Järve noortekeskuses toime pandud kelmuste ja ametialaste võltsimiste eest kahe aasta pikkuse vangistusega tingimisi.

Mul on praegu sisseelamise aeg, ma pean paljud asjad lihtsalt rutiinselt ära tegema.

Toomas Nael

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles