Muusikasaate "Rahvas laulab" finaalis võtavad mõõtu idavirukad

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Vokaalansambel Bliss esines poolfinaalis hiilgavalt ning on ka finaaliks valmis.
Vokaalansambel Bliss esines poolfinaalis hiilgavalt ning on ka finaaliks valmis. Foto: Erakogu

Eelmisel reedel peeti ETV+ kanali muusikasaate "Rahvas laulab" kolmanda hooaja teine poolfinaal, kus astusid üles Tallinna ansambel Bombs Above Me ja Narva rokkbänd Pale Alison. Võitsid narvalased ning nemad võtavadki finaalis mõõtu Kohtla-Järve kultuurikeskuse vokaalansambliga Bliss.

Pale Alison on noor rokkbänd: üks selle solistidest ja ühtlasi kitarrist Evelina Koop õpib alles koolis.

Vokaalansambel Bliss on tegutsenud üle viie aasta ning pälvinud mitmeid võite nii linna kui ka piirkondlikel võistlustel. Ansambli liikmeid Jekaterina Minajevat, Anastassia Hrissanfovat ja Kärolin Kivestut saadavad Sillamäe basskitarrist Pavel Klišin ning Kohtla-Järve muusikud Daniil Masljakov (kitarr), Mihhail Kastritski (perkussioon) ja Aleksei Beljajev (trummid). Poolfinaalis astusid vokalistid üles ühes Ahtme kunstide kooli kooriga.

"Valmistume finaaliks väga tõsiselt. Oleme koduse ülesande kätte saanud, ent projekti tingimuste kohaselt ei saa me sellest enne saate eetrisse minekut rääkida," ütles Jekaterina Minajeva.

Tema sõnul tuleb finaal kindlasti põnev ja pingeline. "Meil on väga tugev vastane: Pale Alison on andekas bänd ning narvalastel on ka väga suur publiku toetus."

Saade on eetris reedeti kell 20.25. Finaali eetrisse mineku aja teatavad korraldajad hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles