Kapteni värav tõi Ida-Viru noortele esimese võidu esiliigas

Põhjarannik
Copy
Mängu kangelase Erik Kruglovi on sülle võtnud Grigori Mitsuk.
Mängu kangelase Erik Kruglovi on sülle võtnud Grigori Mitsuk. Foto: FC Alliance

Ida-Viru noori jalgpallureid ühendav FC Alliance sai kolmandal katsel esiliigas esimese võidu, alistades koduväljakul 1:0 Pärnu jalgpalliklubi.

Otsustava värava lõi kohtumise lõpus Alliance´i kogenumaid mängijaid, 20aastane kapten Erik Kruglov.

Eesti koondise endise kaitsja ja treenerina kahel korral Tallinna Levadia Eesti meistriks tüürinud Igor Prinsi juhendamisel mängival Pärnul oli kohtumise alguses hea võimalus skoor avada, kuid Joonas Sild ei suutnud neljandal minutil lüüa sisse penaltit.

Kolme vooruga neli punkti kogunud FC Alliance on tabelis seitsmendal kohal, enamikul vastastest on peetud aga juba neli mängu. Klubi eestvedaja ja treener Andrei Škaleta ütles hooaja eel Põhjarannikule, et esiliiga meeskondade tase on sel aastal ühtlane ning seetõttu on oodata palju põnevaid ja tasavägiseid mänge. Tabeliseis esimeste voorude järel peegeldabki seda.

Meistriliigas jäi Narva Transil pidamata mäng valitseva meistri Tallinna Levadiaga, kel langes suur hulk mängijaid rivist välja koroonaviiruse pärast. Nii meistriliigas kui ka esiliigas on nüüd koondise mängude tõttu kuni aprilli alguseni paus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles