7. mail astuvad Narvas lavale Gameboy Tetris, Trad Attack!, Curly Strings ja veel kümned artistid

Põhjarannik
Copy
Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov esineb koos sõpradega Vaba Lava Narva teatrikeskuses.
Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov esineb koos sõpradega Vaba Lava Narva teatrikeskuses. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Sel aastal esmakordselt pealinnast Narva laienev festival "Tallinn Music Week" avalikustas täna suurema osa esinejatest, kes 7. mail Narva erinevatel lavadel publiku ette tulevad. 

Muusikaprogrammi juhatab Issanda Ülestõusmise peakirikus sisse helilooja Arvo Pärdi teoste kava „Anna meile rahu“ Eesti Filharmoonia kammerkoori esituses Tõnu Kaljuste juhatamisel.

Festivali keskuseks Narvas saab Vaba Lava teatrikeskus (Linda tn 2). Pealaval astuvad üles räppar Gameboy Tetris koos sõpradega, kes sai Narvas tuntuks paar aastat tagasi koostöös nubluga sündinud looga “Für Oksana”, ning folgitähed Trad.Attack!, Mari Kalkun ja Curly Strings.

Kultuurimajas Rugodiv liituvad ainulaadseks ühiskavaks Uku Suviste ja Narva linna sümfooniaorkester dirigent Anatoli Štšura juhatamisel.

Publikule pakutakse ka erakordset võimalust külastada Kreenholmi kontorit ehk Narva Gate’i kärestikuvaatega tööruume, kus annavad kontserdi Duo Ruut ja Tuulikki Bartosik.

Ajaloolises Kreenholmi direktorimajas asuvas Narva kunstiresidentuuris tuleb esmaesitusele Narva ja Tallinna linnahelidel põhinev teos "Themes For Great Cities: Tallinn & Narva", järg mullusel TMW-l esitletud Tallinna soundtrack'ile.

Laupäevase kontserdikava ja kogu festivali muusikaprogrammi lõpetab järelpidu legendaarses jõeäärses Ro-Ro klubis, kus Ida-Viru festival "Mägede hääl" esitleb kahel laval enam kui tosinat artisti – audiovisuaalduost Vera Vice etenduskunstniku Valge Tüdrukuni ning Sloveenia müraroki bändist Lelee kuni Raul Saaremetsa ja Ivar Murdi varajaste hommikutundideni kestvate DJ-settideni.

Majesteetlikus Kreenholmi manufaktuuris oma viiendat sünnipäeva tähistava "Station Narva" festivali TMW pealava programm avalikustatakse eraldi.

Lisaks õhtusele programmile kõlab muusika Narva parkidest hoovide ja rulapargini ka päevasel ajal, esinevad nii Marten Kuninga ja Robert Linna duo, räppar-produtsent Fenkii kui ka Narva artistid Propaza ja Pale Alison.

Narva linnaprogramm pakub külalistele ka kunsti, avalikke vestlusi, rännakuid ja ekskursioone. Pühapäeval, 8. mail tähistatakse pargikontserdi ja aiapiknikuga emadepäeva, istutatakse Narva kogukonnaaias ühiselt taimi ja võetakse Narva kombe kohaselt aega koos olla ja juttu puhuda.

Tallinna-Narva ühendfestivali korralduses liidavad jõud nii TMW kui ka "Station Narva" festivalide tiim. Ühendfestivaliga tähistatakse koos olemist ja koos tegemist.

TMW kontsertide üksikpiletid hinnaga 7–35 eurot tulevad Piletilevis müüki kolmapäeval, 30. märtsil kell 10.

"TMW 2022" festivalipassid hinnaga 55 eurot (alates 1. aprillist 59 eurot) on müügil TMW veebipoes ja Piletilevis. Festivalipassid sisaldavad kõiki muusikaprogrammi kontserte nii Tallinnas kui ka Narvas. Toetajapassid ja muusikavaldkonna inimestele suunatud PRO passid on müügil TMW veebipoes.

Kogu festivali kava saab näha TMW kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles