Janek Pahka astus erakonda Eesti 200

Põhjarannik
Copy
Janek Pahka sõlmis oma valimisliiduga koostööleppe erakonna Eesti 200 juhi Kristina Kallasega juba 2020. aasta oktoobris.
Janek Pahka sõlmis oma valimisliiduga koostööleppe erakonna Eesti 200 juhi Kristina Kallasega juba 2020. aasta oktoobris. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kohtla-Järve volikogu opositsioonilise valimisliidu Restart Kohtla-Järve liider Janek Pahka astus erakonda Eesti 200 ning sai kohe ka Ida-Virumaa ringkonna Kohtla-Järve koordinaatoriks ja kavatseb kandideerida riigikogusse.

Pahka, kes on ka volikogu revisjonikomisjoni esimees, põhjendas erakonnaga liitumist sellega, et temale kui idavirulasele on Eesti 200 ainus tulevikku vaatav erakond.

Pahka valimisliit ja erakonna Eesti 200 esimees Kristina Kallas sõlmis koostööleppe juba 2020. aastal, lubades teha koostööd kohalikel valimistel Kohtla-Järvel.

Erakonna Eesti 200 Ida-Virumaa ringkonnas on 63 liiget.

"Valitsusel, mille selja taga ei ole Ida-Virumaad, on äärmiselt keeruline ja raske, sest rahulolematus hingab pidevalt kuklasse. Mida rahulolematum on Ida-Virumaa, seda rohkem peab riik piirkonnale tähelepanu pöörama. Eesti 200 kavatseb seda teha," märkis Pahka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles