Isamaa Ida-Viru piirkonna juht eelistab liitu Reformierakonnaga

Erik Gamzejev
Copy
Aivo Tamm kuulub Isamaa ridadesse 2014. aastast ja tänavu sai temast ka Ida-Virumaa piirkonna juht.
Aivo Tamm kuulub Isamaa ridadesse 2014. aastast ja tänavu sai temast ka Ida-Virumaa piirkonna juht. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sel aastal erakonna Isamaa Ida-Viru piirkonna juhiks valitud Aivo Tamm leiab, et erakonnal oleks mõistlikum minna koalitsiooni Reformierakonnaga, mitte Keskerakonnaga.

"See on täiesti minu isiklik arvamus, mis võib-olla tekitab poliitiliselt paksu pahandust," ütles Tamm, märkides, et pigem võiks Isamaa järgmiste korraliste riigikogu valimisteni jäänud seitse kuud olla koos Reformierakonnaga. "Tõenäoliselt oleks see ka Isamaa tulevikule parem. Ma ei taha teisi erakondi halvustada, aga mulle osas erakondades mõningad asjad ei meeldi."

Jõhvi vallavalitsuse majandusspetsialistina töötav Tamm sõnas, et koalitsiooni minekul on temale mitu põhiküsimust. "Tuleb kehtestada senisest märksa suurem suurperede toetus. Ma tean oma naha peal, mida see tähendab," ütles Tamm, kel endal on kuus last. "Peale selle tuleb vähendada mõningaid makse, eelkõige kütuseaktsiisi, et leevendada tohutut hinnatõusu. Samuti on vaja tugevdada riigikaitset ja eesti keele olukorda."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles