Jõhvi tänavuse aukodaniku tiitlile esitati Kalev Naur

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Kalev Naur on läbi aastate olnud aktiivne ühiskonnaelu tegelane, tänu kellele on Jõhvis püsti pandud kindral Aleksander Tõnissoni monument ning korraldatud palju erinevaid üritusi.
Kalev Naur on läbi aastate olnud aktiivne ühiskonnaelu tegelane, tänu kellele on Jõhvis püsti pandud kindral Aleksander Tõnissoni monument ning korraldatud palju erinevaid üritusi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi hakkab eeloleval neljapäeval valima aukodanikku ning esitatud on vaid üks kandidaat - Kalev Naur.

Nauri kandidatuuri esitasid endine Jõhvi volikogu liige ja kauaaegne esimees Niina Neglason ning vallavalitsuses kunagi juristina töötanud Riho Sillar.

"Kalev Naur on olnud aastaid kohaliku elu edendaja ning andnud märkimisväärse panuse Jõhvi arengusse ja propageerimisse: ta on olnud mitmete Jõhvi linna ja valla arendusprojektide algataja ja edendaja ning juhtinud eraalgatusel põhinenud kindralmajor Aleksander Tõnissoni monumendi Jõhvi Keskväljakule püstitamist ja aktiivselt osalenud Aleksander Tõnissoni mälestuskonverentside korraldamisel. Samuti algatati tema poolt koolivõrgus kaitsetahtel põhinevate sõjalise algõppetundide läbiviimine, propageerides sellega noorte seas Eesti kaitse tahet," seisab eelnõuseletuskirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles