Omavalitsusliidu tegevjuhiks saab turismiklastri turundaja Meelis Kuusk

Külli Kriis
, ajakirjanik
Copy
Meelis Kuusk ütles, et turism jääb talle ikka südamelähedaseks, aga edaspidi tuleb maakonda tervikuna vaadata, sest "taburetil peavad kõik jalad tugevad olema, muidu see ei kanna".
Meelis Kuusk ütles, et turism jääb talle ikka südamelähedaseks, aga edaspidi tuleb maakonda tervikuna vaadata, sest "taburetil peavad kõik jalad tugevad olema, muidu see ei kanna". Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kolm aastat Ida-Viru turismiklastri turunduse projektijuhi ametit pidanud Meelis Kuusk asub detsembris tööle maakonna omavalitsusliidu (IVOL) tegevjuhina.

"Seda ma kindlasti ei ütle, et mul turismiklastris igav oleks hakanud, aga maakond ju vajab arendamist, suured ja muudatuslikud ajad on ees, õiglane üleminek ja kõik muu. See pikalt tühi olnud ametikoht tundus huvitav väljakutse," rääkis Meelis Kuusk, miks ta kandideerida otsustas.

Omavalitsustega on ta senises ametis muidugi kokku puutunud ja koos projekte teinud, aga nende sisemist elu eriti näinud ei ole, seda tuleb alles avastada ja tundma õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles