HITO/Karjamaa murdis viimasel veerandil Haapsalu kossumeeskonna

Erik Gamzejev
Copy
HITO/Karjamaa on sel hooajal võitnud viis mängu kuuest.
HITO/Karjamaa on sel hooajal võitnud viis mängu kuuest. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

HITO/Karjamaa tuli laupäeva õhtul Eesti korvpalli teises liigas Haapsalus mängu sealse linnameeskonna vastu  viimasel veerandil välja kaotusseisust ja võttis ja pigistas välja viienda võidu kuuest mängust. 

Ida-Viru meeskond võitis poolaja 44:39. Kuid kohe pärast vaheaega tuli sisse mõõn 2:16 ja mängu võidu suunas tüürima asunud Haapsalu pääses mitmel korral juba 12 punktiga juhtima. Kolmanda veerandi lõpus oli HITO/Karjamaa seitsmepunktilises kaotusseisus 55:62. 

HITO/Karjamaa alustas viimast veerandit särtsakalt ja vähem kui viie minutiga oli seis viigilline 67:67. Viimastel minutitel keeras Ida-Viru meeskond mängu otsustavalt enda kasuks. 

Mängu kangelaseks sai seekord Erik Raud, kes viskas 26 punkti, neist 12 otsustaval viimasel veerandil. 14 punkti tõi Karel Laanemets, 11 Margo Tali ja Veiko Simm. Edvard Trummi arvele jäi 10 punkti ja 9 lauapalli. Nemad viiekesi oli selles mängus ka enamus ajast platsil, neist Trumm ilma vahetuseta kõik 40 minutit. 

Kuuest mängust viis võitnud HITO/Karjamaa on liigas teisel kohal. Liidrikohal olev Rapla korvpallikool on võitnud kõik kuus mängu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles