Ahtme kunstide kool pälvis noortevaldkonna tegijana tunnustust

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ahtme kunstide kooli direktor Jana Unt (paremal) ja õppealajuhataja Svetlana Kekiševa innustavad ka oma kolleege konkurssidel osalema, sest teavad: Ida-Virumaal on teisigi tunnustust väärivaid organisatsioone.
Ahtme kunstide kooli direktor Jana Unt (paremal) ja õppealajuhataja Svetlana Kekiševa innustavad ka oma kolleege konkurssidel osalema, sest teavad: Ida-Virumaal on teisigi tunnustust väärivaid organisatsioone. Foto: Erakogu

Möödunud neljapäeval tunnustati Tartus Eesti parimaid noortevaldkonna tegijaid − iga-aastast tunnustuskonkurssi "Noorte heaks. Tänu" korraldab haridus- ja teadusministeerium. Aasta huvihariduse või -tegevuse pakkuja kategoorias kandideeris esimest korda ka Ahtme kunstide kool.

Aasta huvihariduse või -tegevuse kategoorias oli 17 nominenti. Komisjon valis nende hulgast välja neli, teiste seas Ahtme kunstide kooli, mille esitas konkursile Kohtla-Järve linnavalitsuse hariduse ja noorsootöö peaspetsialist Alla Voldeks.

"Meie kategooria laureaadiks valiti pealinna tantsukool Stuudio dotE. Ent juba seegi, et meid nomineeriti ja galaüritusele kutsuti, on suur õnnestumine ja au," sõnas Ahtme kunstide kooli direktor Jana Unt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles