Kaks seltskonda läksid kõrtsis kaklema

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

21. mail teatati politseile, et Jõhvis Sompa tänava meelelahutusasutuses puhkes kahe seltskonna vahel kähmlus. Kiirabi vaatas mehed kohapeal üle ning õnneks neil tervisekahjustusi ei tuvastatud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Noored ründasid meest gaasiga

20. mail teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Altserva tänaval lasid kolm noort 34aastasele mehele pipragaasi näkku. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Neiu lasi sõbrannale pipragaasi

20. mail sai politsei teate, et Narvas Pähklimäe tänava meelelahutusasutuses lasi 18aastane naine tüli käigus oma sõbrannale pipragaasi näkku. Politsei toimetas naise kainenema.

Lööjat kätte ei saadud, kuid sekkuja viidi politseisse

21. mail teatati politseile, et Ahtmes Maleva tänaval löödi 50aastast meest. Lööja oli enne politseinike saabumist jõudnud sündmuskohalt lahkuda ning teda vahetult tabada ei õnnestunud. Kohapeal asjaolusid selgitades sekkus politseinike töösse aga 21aastane mees, kes ei allunud ametnike korraldusele ning muutus politseinike vastu agressiivseks, mistõttu peeti ta kinni ja viidi kinnipidamisasutusse.

Klient tõmbas taksojuhilt kõrvarõnga

21. mail sai politsei teate, et Narvas Tallinna maanteel ründas klient 43aastast taksojuhti, haarates teda käest ja tõmmates tal kõrvast kõrvarõnga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kiviõlis ähvardas naine meest terariistaga

20. mail sai politsei teate, et Kiviõlis Metsa tänaval ähvardas 30aastane naine 67aastast meest terava esemega. Politsei pidas ähvardaja kinni.

Ahtmes varastati mopeed

21. mail teatati politseile, et Ahtmes Estonia puiesteel varastati maja taha pargitud mopeed. Vargusega tekitatud kahju on 1600 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles