Rattaõnnetusse sattusid laps ja naine

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

24. mai hommikul kukkus Narvas Kreenholmi tn 15 juures jalgrattaga sõitnud 14aastane poiss. Jalgrattur toimetati haiglasse.

Sama päeva pärastlõunal ületas 34aastane naine Kohtla-Järvel Kalevi tn 16a juures jalgrattaga vöötrada ja sai löögi sõiduautolt Honda Civic, mida juhtis 70aastane mees. Kiirabi andis jalgratturile esmaabi kohapeal.

Jõhvis kaklesid naabrid, Ahtmes sõbrad

23. mail sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel löödi naabritevahelise konflikti käigus 60aastast meest.

25. mail teatati politseile, et Kohtla-Järve Ahtme linnaosas Maleva tänaval lõi sõpradevahelise konflikti käigus 34aastane mees 35aastast meest.

Juhtumite täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ähvardas terariistaga kolme inimest

25. mail sai politsei teate, et Narvas Kangelaste prospektil asuvas korteris ähvardas 21aastane mees terava esemega kolme inimest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võsalõikurile kukkunud tööline sai viga

25. mail sai politsei teate, et Alutaguse vallas toimus tööõnnetus, kus võsa raiunud mees kukkus võsalõikuri otsa ning sai vigastada. Mees toimetati haiglasse.

Mees loovutas kelmidele 28 000 eurot

Politseisse pöördus Sillamäel elav mees, kellele helistasid kelmid, tutvustades ennast vanemkomissarina ning Eesti keskpanga töötajana. Kelmid väitsid, et mehe nimel üritatakse volituse alusel laenu võtta. Kelmid ütlesid, et mees ei tohi panka ega politseisse helistada, kuna väidetavalt püüab keegi pangatöötaja tema nimel laenu võtta ning tegemist on salajase uurimisega. Kelm palus mehel arvutisse alla laadida Anydeski programmi, mida mees ka tegi. Mees edastas pahaaimamatult kelmidele oma pangaandmed ja hiljem avastas, et tema pangakontolt on kadunud 28 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles