Vallo Reimaa asub juhtima Lüganuse kooli

Erik Gamzejev
Copy
Vallo Reimaa ütles, et kuna ta on mitmeid aastaid põnevusega jälginud nii Lüganuse kooli käekäiku kui ka kohaliku kogukonna tegutsemist, siis oleks ta nüüd tundnud süümepiinu, kui oleks hoolekogu tehtud ettepanekust asuda kooli direktori kohusetäitjaks ära öelnud.
Vallo Reimaa ütles, et kuna ta on mitmeid aastaid põnevusega jälginud nii Lüganuse kooli käekäiku kui ka kohaliku kogukonna tegutsemist, siis oleks ta nüüd tundnud süümepiinu, kui oleks hoolekogu tehtud ettepanekust asuda kooli direktori kohusetäitjaks ära öelnud. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Lüganuse vallavalitsus nimetas Lüganuse kooli direktori kohusetäitjaks alates 1. augustist Vallo Reimaa, kes on ka Jõhvi vallavolikogu esimees.

Max Kauri sõnul on Vallo Reimaa hea valik, sest ta on seisnud selle maakooli püsimise eest ja teda toetavad nii kooli hoolekogu kui ka kogukond ning tema kinnitamine kooskõlastati ka haridus- ja teadusministeeriumiga.

1. septembrist saab Lüganuse koolist − nagu ka Kiviõli 1. keskkoolist ja Kiviõli vene põhikoolist − riigikool. Samas on haridusministeerium võtnud endale ühe aasta aega, et teha selle aja jooksul selgeks, milliseks Lüganuse koolivõrk tulevikus kujuneb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles