Festivali Station Narva avab Ott Leplandi, Inga Tislari ja Narva sümfooniorkestri kontsert

Põhjarannik
Copy
Narva sümfooniaorkester.
Narva sümfooniaorkester. Foto: Anton Lukinski

Muusika- ja linnafestivali Station Narva avakontserdil 7. septembril esinevad Narva sümfooniaorkester, Ott Lepland ja Inga Tislar.

Narva raekoja platsil toimuval kontserdil kõlavad muuhulgas Jaak Joala lugude “Kui mind kutsud sa”, “Kuulsuse ahelad” ja “Unustuse jõel” uued töötlused, Ott Leplandi hitt “Kuula” ja Inga Tislari uue loo esmaettekanne.

“Meie orkestril on rõõm tänavuse Station Narva avamisel teha koostööd andekate ja omanäoliste laulajte Ott Leplandi ja Inga Tislariga,” ütles Narva Sümfooniaorkestri peadirigent ja kunstiline juht Anatoli Štšura. "Eriti põnevil olen Inga uue laulu “Gallery” esmaesitlusest, mille tarvis ta palus mul seade teha.

Ott Lepland.
Ott Lepland. Foto: Station Narva

Štšura lisas, et eriline koht kontserdi kavas on Jaak Joala lauludel. "Usun, et tema loomingu austajaid on Narvas palju, eriti tänu “Kremli ööbikute” menule, ning neil on põnev kuulda neid surematuid lugusid uues kuues."

Tasuta kontserdile eelneb Narva kolledžis toimuv avalik arutelu Narva kultuurielu tulevikust.

Station Narva 2023 muusikaprogramm leiab aset reedel ja laupäeval, 8. ja 9. septembril Vaba Lava Narva etenduskunstide keskuses ja jõeäärses kultuuriklubis Ro-Ro. Tänavusel festivalil on esinejate seas James Lavelle ehk UNKLE (UK), Acid Arab (FR), Deki Alem (SE), Ivan Dorn (UA), Bazzoookas (NL), YASMYN, manna, Ajukaja ja Mart Avi ja paljud teised Eesti artistid. 

Festivali raames toimuvad ka ettevõtluspäev Narva Loomeinkubaatoris OBJEKT, Narva kunstiresidentuuru (NART) kureeritud kunstiprogramm, tasuta linnalavakontserdid, ekskursioonid ja muu. Kolmapäeval, 6. septembril toimub Station Narva 2023 eelüritus noortele Narva Eesti Riigigümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles