Väärikate ülikool jätkab igakuiste loengutega

Põhjarannik
Copy
Väärikate ülikool Narva kolledžis algab loenguga šokolaadi ajaloost kunstis.
Väärikate ülikool Narva kolledžis algab loenguga šokolaadi ajaloost kunstis. Foto: Tartu Ülikool

Tartu ülikooli väärikate ülikooli sügissemestri esimene loeng on 28. septembril, kui kunstiteadlane Evelina Vedom räägib šokolaadi ajaloost kunstis.

Väärikate ülikooli loengutele on oodatud kõik avatud ja aktiivsed inimesed vanuses 50+, kes soovivad suhelda huvitavate inimestega ning olla kursis Narvas ja Eestis toimuvaga. Loengutel käsitletakse nii praktilisi kui ka silmaringi laiendavaid teemasid.

Loengud toimuvad vene keeles ja on tasuta.

Narva kolledži direktori Indrek Reimandi sõnul on loengusari kolledžis üks sellistest koolitustest, mille vastu hakatakse huvi tundma ammu enne, kui loengukava valmis saab. "Me tajume selgelt kuulajate huvi ja tänulikkust ning see annab meile kindluse jätkata, et pakkuda kohalikule kogukonnale üha mitmekülgsemaid teemasid," kommenteeris ta.

Sügissemestril peab veel loengu psühhoterapeut Maria Leit, kes räägib sellest, kuida hoolitseda vaimse tervise eest soliidses vanuses. Keskkonnaameti spetsialistid Mariia Smelska ja Anne-Ly Feršel õpetavad, kuidas käituda metsloomaga kohtudes ning millal on metslooma ellu sekkumine õigustatud. Kunstniku ja kunstiõpetaja Olga Žarkova teemaks on jõulude ning uue aasta kujutamine kunstnike maalidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles