Jaan Toots toob Narva abilinnapeaks Tallinna ettevõtja

Ilja Smirnov
Copy
Oleg Karpikov.
Oleg Karpikov. Foto: Erakogu / Facebook

Eelmisel nädalal Narva linnapeaks valitud Jaan Toots soovib, et volikogu kinnitaks majandusküsimuste abilinnapeaks Oleg Karpikovi, kes tegutseb aastaid Tallinna restorani- ja ööklubiäris. 

59aastasele Karpikovile kuulub Talliinas muuhulgas tuntud ööklubi Prive ja ta kuulub mitmete vanalinna restoranide omanikeringi.

Karpikov kinnitas "Põhjarannikule", et hea tuttav Jaan Toots kutsus teda Narva abilinnapeaks ja ta võttis selle ettepaneku vastu. "Narva uus linnapea palus mind appi ja vastasin, et tulen ja aitan," sõnas ta. 

Narvas Karpikovil enda sõnul ühtegi äri ei ole. "Selles osas olen neutraalne inimene," rõhutas ta. "Võin aidata luua juhtimissüsteemi ja muuta Narvat paremaks."

Aastatel 1999-2003 oli Karpikov Tallinna Haabersti linnaosa vanema asetäitja , kes tegeles majandusarengu küsimustega. "Seda, mida tegin tookord Haaberstis, tuleb hakata tegema ka Narvas," sõnas ta, märkides, et elanike arv Narvas ja Haabersti linnaosas on samas suurusjärgus. 

Fraktsiooni "Narva" liige Vadim Orlov ütles, et Karpikov jättis teisipäeval toimunud kohtumisel saadikutele väga hea mulje ja suure tõenöosusega kinnitavad nad ta ka ametisse. "Narva vajab praegu inimest kõrvalt, kes vaataks meie väljakutseid ja probleeme natuke teise nurga alt. Ta on võimeline tooma välja põhilise ja keskenduma sellele," sõnas Orlov.

Hääletus peaks volikogus toimuma 19. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles