FC Alliance leidis üles võidusoone, kuid liiga hilja

Põhjarannik
Copy
FC Alliance treener Erik Šteinberg on pannud meeskonna hooaja lõpus taas võite noppima, kuid see on liiga hilja, et vältida esiliigast väljalangemist.
FC Alliance treener Erik Šteinberg on pannud meeskonna hooaja lõpus taas võite noppima, kuid see on liiga hilja, et vältida esiliigast väljalangemist. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Hooaja lõpus taas võidusoone üles leidnud FC Alliance alistas esiliigas 2:0 FC Elva, kuid see võit ei päästa enam esiliigast väljalangemisest.

Alliance'i väravad kodusel Kiviõli Arenal lõid Konstantin Pavlov ja Mihhail Orlov.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on Alliance 19 punktiga viimasel kohal. Ühe koha võrra eespool oleval Tallinna Legionil on kaks punkti rohkem, kuid kaheksandal kohal olevast Paide linnameeskonna U21st lahutab juba 19 punkti. Esiliiga võistlussüsteemi järgi langevad kaks viimast järgmiseks hooajaks otse esiliiga B-tasandile. Kaheksanda koha meeskond peab üleminekumänge.

Kui suvel tabas Alliance'i sügav mõõn ja meeskond püsis võiduta üle saja päeva, siis sügisel on läinud tunduvalt paremini: viimasest seitsmest mängust on tulnud kolm võitu, kuid need pole seni aidanud viimaselt kohalt kõrgemale tõusta.

Teoreetiliselt võib Alliance esiliigasse jääda vaid juhul, kui mõni eespool olev meeskond peaks mingil põhjusel uuel hooajal sellest kohast loobuma.

Meistrisarjas kaotas Narva Trans 1:3 Paide linnameeskonnale, kellele oli see tähtis võit heitluses pronksmedalite pärast. Selles kohtumises lõi Tristan Koskor Narva kasuks penalist oma hooaja 16. värava ja kindlustas sellega ka oma liidrikohta meistriliiga väravaküttide pingerea tipus.

Viimases voorus kohtub Trans võõrsil Tallinna Kaleviga, kes võitleb samuti pronksi pärast. Võidu korral on Transil võimalik tõusta kaheksandalt kohalt seitsmendaks, aga selleks peab seitsmendal kohal olev Kuressaare viimase mängu kaotama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles