VIDEO Kohtla-Järve uus linnavalitsus sattus abilinnapeade pärast kohe tule alla (3)

Erik Gamzejev
Copy
Kohtla-Järve uude linnavalitsusse kuuluvad abilinnapea sotsiaalvaldkonnas Evelyn Danilov, abilinnapea majandusvaldkonnas Aleksandr Keivabu, linnapea Henri Kaselo ja abilinnapea hariduse ja kultuuri valdkonnas Deniss Šalkauskas.
Kohtla-Järve uude linnavalitsusse kuuluvad abilinnapea sotsiaalvaldkonnas Evelyn Danilov, abilinnapea majandusvaldkonnas Aleksandr Keivabu, linnapea Henri Kaselo ja abilinnapea hariduse ja kultuuri valdkonnas Deniss Šalkauskas. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Teisipäeval kinnitasid 14 saadikut pärast Virve Linderi linnavalitsuse tagandamist ametisse Henri Kaselo linnavalitsuse, mis sattus kohe terava tule alla abilinnapeadeks valitud isikute pärast.

Sotsiaalvaldkonna abilinnapeaks sai korruptsioonikuriteo kahtlustuse saanud Evelyn Danilov, kes kinnitati volikogu esimehe Eduard Odinetsi sõnul ametisse, kuna paremat ei õnnestunud leida.

Majandusvaldkonna abilinnapeaks sai juhtimiskogemuseta senine linnavalitsuse geoinfospetsialist Aleksandr Keivabu ning hariduse ja kultuuri valdkonna abilinnapeaks Jõhvi Kesklinna kooli kehalise kasvatuse õpetaja ja spordikooli treener Deniss Šalkauskas, kes on ka üks Eesti paremaid keskmaajooksjaid. "Olen kohtunud nendega ja veendunud, et need inimesed saavad oma tööga hakkama," ütles Kaselo.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles