Narvas sai sõidukijuht avariis viga

Põhjarannik
Copy
Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

5. detsembri õhtul ei veendunud 26aastane mees Narvas Tallinna mnt 60 juures sõiduautoga Mazda MX-5 manöövrit tehes selle ohutuses ja põrkas kokku sõiduautoga Mercedes-Benz Vito Tourer, mida juhtis 46aastane mees. Mazda juht toimetati haiglasse.

Alutagusel varastati ekskavaatorist kütust

Politsei alustas kriminaalmenetlust selle kohta, et ööl vastu 4. detsembrit varastati Alutaguse vallas ekskavaatorist kütust ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Mänguasja müümine läks Jõhvi naisele kalliks maksma

Politseisse pöördus Jõhvis elav naine, kes soovis Facebooki ostu-müügigrupis müüa mänguasja, kuid sattus pettuse ohvriks. Temaga võeti ühendust kontolt, mille kasutaja tundis mänguasja vastu huvi ja palus selle kulleriga talle saata. Naine andis kasutajale oma kontaktandmed, pärast mida tuli tema e-posti aadressile kulleriteenuse link, kuhu ta ka vajutas. Seejärel sai naine kinnituse, et tema kontolt on maha läinud 1400 eurot.

Narva mees sattus pettuse ohvriks

Politseisse pöördus Narvas elav mees, kes oli novembris teinud Amazoni veebilehelt mitu ostu. Pärast ostude sooritamist oli tema e-postile tulnud link, kus oli kirjas, et mees peab oma ostud deklareerima ja nende pealt maksud maksma. Lingi avamise järel aga kadus mehe kontolt 3400 eurot.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles