Sillamäe aukodanikuks valiti Elviira Sidorova

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Elviira Sidorova on juba kolmkümmend aastat juhtinud Sillamäe raamatukogu, kus linnaelanikud käivad nii raamatuid laenutamas kui ka uusi teadmisi ja muljeid saamas.
Elviira Sidorova on juba kolmkümmend aastat juhtinud Sillamäe raamatukogu, kus linnaelanikud käivad nii raamatuid laenutamas kui ka uusi teadmisi ja muljeid saamas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Neljapäeval, 21. detsembril otsustas Sillamäe linnavolikogu anda Sillamäe aukodaniku tiitli Sillamäe raamatukogu direktorile Elviira Sidorovale, kelle kandidatuuri oli esitanud raamatukogu nõukogu.

Elviira Sidorova on Sillamäe raamatukogu juhatanud juba kolmkümmend aastat. Ta omandas raamatukogundusalase kõrghariduse Leningradi kultuuriinstituudis, tuli 1973. aastal Sillamäe raamatukogusse tööle ja sai kümme aastat hiljem selle direktoriks. Peale selle on ta töötanud ka Sillamäe aselinnapeana.

Kolleegid märgivad, et Sidorova on suurepärane organisaator ning teinud raamatukogu juhtides ära palju linnale kasulikke ja olulisi asju. Ta oskab tulevikku vaadata, tunnustab kõiki töötajate algatusi ega unusta neid ka tänada, isegi kui mõni idee tuleb tagasi lükata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles