Kohtla-Järve volikogu säriseb pingetest nagu säraküünal

Erik Gamzejev
Copy
Hendrik Agur leiab, et Eduard Odinets käitub volikogu esimehena ülbelt ja solvavalt. Odinetsi meelest teevad sellised süüdistused talle liiga ja ta soovitab hoopis Aguril peeglisse vaadata.
Hendrik Agur leiab, et Eduard Odinets käitub volikogu esimehena ülbelt ja solvavalt. Odinetsi meelest teevad sellised süüdistused talle liiga ja ta soovitab hoopis Aguril peeglisse vaadata. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Pärast novembri lõpus toimunud võimupööret säriseb Kohtla-Järve volikogu pingetest nagu säraküünal: istungid venivad pikaks ja saadikute terav sõnavahetus on muutumas normiks.

"Lugupeetud linnavolikogu esimees, ma soovitan teil mitte nii ennast täis minna," manitses neljapäeval toimunud istungi alguses sotsist volikogu esimeest Eduard Odinetsi kõnepuldist valimisliidu Restart Kohtla-Järve liige Hendrik Agur. "Sõna otseses mõttes! Te olete läinud väga ülbeks oma sõnastustes ja sõnavõttudes ja suhtumistes nii linnavolinikesse kui üldse kogu Kohtla-Järve linna. Soovitan väga teha selles mingid muudatused oma käitumises."

Agur Odinetsile: ärge olge pahatahtlik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles